S.S. (Sander) van Dijk

S.S. (Sander) van Dijk

assistent incassomedewerker

Sander, momenteel een student aan de opleiding Legal, Insurance and HR-Services Specialist, zal tot en met 5 januari stage lopen bij dit bedrijf om ondersteuning te bieden op zowel de office- als incassoafdeling.
In zijn opleiding heeft hij uitgebreid aandacht besteed aan communicatie en heeft hij basiskennis van het recht opgedaan. Gezien zijn interesse in zowel recht als financiën, heeft hij besloten deze beide aspecten te combineren en stage te lopen op een incassoafdeling.

Leergierig

Sander
Sander hoopt naast het toepassen van zijn communicatieve vaardigheden, ook veel te leren over de incassoprocessen en het arbeidsrecht. Daarnaast wil hij graag ervaring opdoen bij een bedrijf met bedrijfsjuristen om de bedrijfscultuur beter te leren kennen. Tijdens zijn stage is hij van plan te werken aan zijn professionele houding en het vergroten van zijn woordenschat.
Sander kijkt enorm uit naar de samenwerking met alle collega’s van Jurato. Hij staat altijd open voor feedback.

In zijn vrije tijd geniet Sander graag van activiteiten met vrienden, zoals ontspannen op het terras of het bijwonen van festivals. Hij vindt het ook heerlijk om tot rust te komen in de zon, met een relaxed muziekje op de achtergrond.

"Er valt iets te leren van iedereen, zelfs van degenen van wie je het minst verwacht. Door open te staan voor groei en feedback, ontdek je nieuwe mogelijkheden die je nooit voor mogelijk had gehouden."

de specialismen van

Sander

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Sander

 via onderstaande buttons.