Over

Jurato

Over Jurato Incasso

Jurato Incasso staat klaar voor jou als ondernemer. Met ons team van professionele incassospecialisten, juristen en incasso advocaten zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk jouw factuur betaald krijgt. Onze aanpak is daadkrachtig en strikt. Je bent exact op de hoogte van de vorderingen die we maken, want je ontvangt van ons regelmatig updates. Zo zorgen we voor snelheid en weet je precies wat je kan verwachten.

Jurato incasso

Advies

Wij vinden dat elk bedrijf financieel gezond moet zijn om de ondernemersdromen waar te kunnen maken. Wij kijken verder dan alleen incassozaken, wij kijken naar jouw toekomstplannen. Preventief te werk gaan, zorgt ervoor dat er problemen voorkomen kunnen worden. Dat doen we door het gehele proces van klantacceptatie, facturatie, betalingen en incasso te optimaliseren. Het doel is om het debiteurenrisico te verlagen en de cashflow te verbeteren, waarbij klantrelaties worden behouden. Daarnaast is onze aanpak anders. Door onze ervaring en kennis weten we wat er werkt. Waar andere incassobureaus een tsunami aan brieven gaan sturen en hopen dat de debiteur gaat betalen, willen wij juist persoonlijk contact.

Vooraf hebben we afgestemd waar jij gelukkig van wordt. Grote kans dat dit het volledig innen van de factuur is en daar gaan we in de meeste gevallen ook voor. Met gerechtelijke procedures als het nodig is, door onze bedrijfsjuristen en advocaten kunnen we snel schakelen. In sommige gevallen is schikken ook een mogelijkheid. Bijvoorbeeld als de relatie belangrijk is omdat er weer zaken gedaan moeten worden. Zo wegen we altijd jouw belangen af en kijken naar de toekomst.

Onderdeel van:

'Een succesvolle incasso is een combinatie tussen snelheid, daadkracht en juridische expertise.'