Incasso

Incasso

Incasso

Onbetaalde facturen zorgen dat jouw ondernemende toekomstplannen onder druk komen te staan. Het inschakelen van een incassobureau zorgt dat jij je kunt focussen op jouw werkzaamheden omdat wij ons richten op de debiteur. Hoe we dat doen, hangt af van de factuur en wat je wilt bereiken. Zo werken we met No cure no pay en Legal incasso.

No cure no pay

Ons uitgangspunt is dat je al genoeg verlies hebt geleden op de niet-betaling van je factuur en daarom vinden wij dat je geen extra kosten meer zou moeten maken. Met onze No cure no pay incassomethode betaal je helemaal niets. Wij incasseren jouw onbetwiste facturen en verhalen de kosten op de debiteur. Dus geen verborgen kosten. Wanneer wij het bedrag volledig incasseren, krijg jij 100% van de openstaande factuur uitbetaald. 

 Dien binnen 5 minuten online je vordering in en wij gaan dezelfde dag nog voor je aan de slag. 
In de meeste gevallen (94%!) wordt de vordering binnen 45 dagen betaald.

Jouw voordeel:

Wil je jouw onbetaalde factuur indienen?

1

Dien je vordering in
binnen 5 minuten

2

Binnen 2 uur start de
incassospecialist het traject

3

Jouw factuur is
succesvol geïncasseerd

Incasso

'Eenvoudig als het kan,
gedetailleerd als het moet.'

Legal incasso

Met onze Legal incasso ben je verzekerd van de beste aanpak bij complexe of grote vorderingen. Bijvoorbeeld als er geen overeenkomst is, conservatoir beslag waar snelheid essentieel is en er niet gewacht kan worden op de rechtbank of bij huurkwesties waarbij een huurder enorme schade heeft achtergelaten. Samen met jouw persoonlijke incassospecialist, jurist of incasso advocaat bespreek je de gewenste aanpak. Zeker wanneer er veel op het spel staat is adequate aanpak van belang. Daarom is Legal incasso de beste keuze, voor elke incasso waar vakmanschap en snelheid geboden is.

Jouw voordeel:

Incasso

Laatste aanmaning

De laatste aanmaning is een formaliteit om aan te kondigen dat er verdere stappen worden ondernomen. Hiermee geef je de debiteur nog een laatste kans om de betaling te doen zonder dat er nog gevolgen aan zitten zoals extra kosten.

Bij een goede aanmaningsbrief zien wij dat 70% direct betaalt.

Dit is waarom je de laatste aanmaning verstuurt:

Aanmaning

Onze incassoservices

No cure, no pay

Met onze No cure no pay incasso betaal je helemaal niets. Wij incasseren jouw openstaande facturen en wij verhalen de kosten op de debiteur. Dien binnen 5 minuten online je vordering in en wij gaan dezelfde dag nog voor je aan de slag. Maar liefst 94% van de vorderingen wordt probleemloos betaald.

Jouw voordeel

Legal incasso

Met onze Legal incasso ben je verzekerd van de beste aanpak bij complexe of grote vorderingen. Samen met jouw persoonlijke incassospecialist, jurist of incasso advocaat bespreek je de gewenste aanpak. Zeker wanneer er veel op het spel staat is een adequate aanpak van belang.

Jouw voordeel

Incasso