Renee Willigenburg

Renee Willigenburg

incassomedewerker

Renee is in januari 2024 gestart bij Jurato Incasso. Ondertussen is zij bezig met het afronden van haar bachelor hbo-rechten. Hierna heeft zij ambitie om door te studeren en zichzelf te specialiseren. Ze ondersteunt het team van Jurato Incasso als incassomedewerker.


Spontaan en ondernemend

Renee
Van jongs af aan wilde ze altijd al advocaat worden. Na het voltooien van de middelbare school was de keuze voor een vervolgopleiding snel gemaakt, wat resulteerde in de start van de opleiding HBO-Rechten aan de HAN in Nijmegen. Inmiddels is ze in het bezit van een propedeuse en werkt ze momenteel bij Jurato Incasso om meer kennis en praktijkervaring op te doen. Na het afronden van de studie koestert ze de ambitie om verder te studeren en zichzelf te blijven ontwikkelen, bij voorkeur met een combinatie van studie en praktijk.

In haar vrije tijd staat sport centraal. Ze beoefent de sporten hockey, kickboksen en padel, en is daarnaast ook regelmatig te vinden in de sportschool. Naast de sportieve activiteiten geniet ze van een lekker hapje eten buiten de deur en vindt ze het gezellig om in de zon te zitten op het terras of strand met vrienden en familie.

'Van rechtenstudie tot juridische praktijk, mijn passie voor het recht groeit met elke stap.'

de specialismen van

Renee

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Renee

 via onderstaande buttons.