Romy Hut

Romy Hut

incassomedewerker

Romy is sinds juni 2022 werkzaam bij Jurato als office assistent / receptioniste. Zij biedt hierbij ondersteuning voor Mariëlle en Linda. Romy is na haar VWO aan de slag gegaan bij een bedrijf actief in de aanleg van het glasvezelnetwerk in Nederland. Ze heeft daar veel ervaring en kennis opgedaan in de administratie waaronder het vastleggen van documentatie en klantcontact. Deze kennis neemt zij mee naar haar werk bij Jurato. Vanaf januari 2023 maakt ze ook onderdeel uit van Jurato Incasso. Ze ondersteunt daarbij het team als incassomedewerker en debiteurenbeheerder.

Nieuwsgierig en geordend

Romy
Per september 2022 is Romy gestart met de opleiding Associate Degree Juridisch medewerker. Met deze studie wil ze haar kennis van het recht verbreden en zoveel mogelijk toepassen bij haar werk voor Jurato. Ze brengt dit in de praktijk bij de behandeling van de incassodossiers, maar ze biedt ook ondersteuning bij de juristen van Jurato Bedrijfsjuristen.

Haar interesse in het recht is op vroege leeftijd ontstaan. Ze vond het altijd reuze interessant om nieuwsberichten over rechtszaken te volgen. Ze was altijd benieuwd hoe een rechter tot een bepaalde uitspraak kwam. Met de jaren is zij zich gaan realiseren hoe breed het recht is.

Naast haar werkzaamheden bij Jurato is ze meerdere keren per week in de sportschool te vinden. Ook vindt ze het heerlijk om te koken en leuke activiteiten te ondernemen haar vrienden en familie.

'Met behulp van mijn studie Associate Degree Juridisch medewerker hoop ik de juristen beter te kunnen ondersteunen.'

de specialismen van

Romy

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Romy

 via onderstaande buttons.