mr. W.J. (Wendy) Rijcken

mr. W.J. (Wendy) Rijcken

sr. bedrijfsjurist & mediator

Wendy studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na ruim 11 jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest, maakte zij de overstap naar het bedrijfsleven en werkte zij 6 jaar als Legal Counsel bij een internationaal bedrijf. Tijdens die periode volgde Wendy een specialisatie opleiding Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit en startte zij haar eigen juridisch adviesbureau. Vanwege haar interesse in de maatschappelijke sector volgde zij ook de verkorte opleiding Jurist in de Zorg.

Liefde voor arbeidsrecht

Wendy
In 2018 kwam Wendy Jurato versterken als senior bedrijfsjurist voor het MKB en organisaties in Zorg en Welzijn. Wendy is een ervaren juriste met een brede civiele ervaring als adviseur en procesjurist. Sinds 2021 treedt zij ook op als business mediator in zakelijke geschillen. Wendy is getraind in communicatie vanuit de Geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg. Zij is graag een informeel klankbord met een nuchtere en praktische aanpak, op ongedwongen en ontspannen wijze, in begrijpelijke taal.

In de praktijk van Wendy ligt het accent op arbeidsrecht, privacyrecht en zakelijke overeenkomsten. Zij staat daarnaast ook particulieren bij in arbeidsrechtelijke kwesties.

Wendy onderhoudt graag een breed netwerk, zowel privé als zakelijk. Haar vrije tijd brengt ze graag door in haar tweede woonplaats Castricum aan Zee, en met activiteiten op het gebied van dans, massage, watersport, natuur en persoonlijke ontwikkeling. Wendy verricht naast haar werkzaamheden als bedrijfsjurist ook enkele nevenactiviteiten, waaronder als voorzitter van de Geschillencommissie Relatiebemiddeling en als mediator voor particulieren in de relationele sfeer.

'There is a crack in everything, that's how the Light comes in.'
(Leonard Cohen)

de specialismen van

Wendy

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Wendy

 via onderstaande buttons.