mr. S. (Sander) Derksen

mr. S. (Sander) Derksen

sr. bedrijfsjurist

Sander Derksen is Europees rechtelijk afgestudeerd aan Maastricht University. Hij studeerde daarnaast internationaal recht en Nederlands recht. Na zijn studie heeft Sander enige tijd gewerkt als juridisch medewerker bij een GGZ-instelling, waarna hij via zijn eigen adviesbureau werkzaam is geweest in de algemene juridische praktijk. In deze periode heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van compliance.

Ondernemend en praktisch

Sander
Met ingang van januari 2016 is Sander als jurist en ‘Compliance Officer’ aan de slag gegaan binnen een advocatenkantoor, waarna hij daar van 2017 t/m 2022 werkzaam is geweest als advocaat en partner. De wens om zich volledig te focussen op ondernemingen bracht Sander bij Jurato. Vanaf september 2022 is Sander werkzaam als sr. bedrijfsjurist, waarbij hij zich bezig houdt met ondernemingsrecht, bestuursrecht (omgevingsrecht), internationaal- en Europees recht en Compliance. Zaken die overlap hebben tussen bestuursrecht en civiel recht zijn zijn specialiteit.

Sander heeft een brede ervaring met ondernemingen, zowel als klant alsmede doordat Sander sinds 2013 zijn eigen onderneming heeft. Graag is hij in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij een onderneming, juist om juridische problemen te voorkomen én om mee te denken met de onderneming. Praktische oplossingen en er samen uit komen hebben zijn voorkeur, maar indien nodig kan Sander leunen op een brede proceservaring.

'Als er geen jurisprudentie is, dan moet je jurisprudentie maken.'

de specialismen van

Sander

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Sander

 via onderstaande buttons.