Carlijn van ‘t Hol

Carlijn van 't Hol

incassomedewerker

In 2019 is Carlijn begonnen met haar opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en ze is van plan de studie dit jaar af te ronden. Afgelopen half jaar heeft ze een juridisch, criminologische minor gevolgd in Barcelona. Daar heeft ze 5 maanden gestudeerd, genoten van de Spaanse cultuur en veel nieuwe mensen leren kennen. Nu is het tijd om af te studeren en ze is dan ook druk bezig met het schrijven van haar scriptie.

Professioneel en vasthoudend

Carlijn
Tijdens de opleiding is ze erachter gekomen dat haar interesse vooral ligt bij de juridische kant van de opleiding. Daarom is ze ook erg gemotiveerd om haar kennis hierover uit te breiden en dat wil ze gaan doen door hierna door te studeren voor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit. Ze hoopt hetgeen dat ze tot nu toe geleerd heeft tijdens haar opleiding, maar ook wat ze nog gaat leren, toe te passen in haar werk binnen Jurato. Carlijn heeft tevens ervaring bij een deurwaarderskantoor.

Bij Jurato Incasso is het haar doel om opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens minnelijke incassotrajecten. Hierbij neemt ze het belang van de opdrachtgever in acht en streeft ze ernaar om een oplossing te realiseren die haalbaar is voor beide partijen.

In haar vrije tijd gaat ze graag een stuk hardlopen of lekker naar de sportschool. Ook kan ze helemaal opgaan in een goed boek. Daarnaast spreekt ze graag af met haar vrienden voor een drankje op het terras.

'Professioneel en vasthoudend, gaan voor het beste resultaat.'

de specialismen van

Carlijn

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Carlijn

 via onderstaande buttons.