Openstaande saldo van het debiteurenbeheer verlaagd bij Nove

Openstaande saldo van het debiteurenbeheer verlaagd bij Nove

Case
NOVE is de brancheorganisatie voor de zelfstandige brandstofhandel. NOVE behartigt de belangen van onafhankelijke, particuliere brandstofhandelaren en zet zich op verschillende vlakken in voor haar leden. Sinds 2023 ondersteunen wij NOVE als partner/leverancier op het gebied van debiteurenbeheer.

"Doe waar je goed in bent. Voor NOVE, als branchevereniging, is dat belangbehartiging voor de energiebranche. Voor Jurato is dat debiteurenbeheer. Wij maken daar graag gebruik van hun specialisme. Het scheelt ons veel tijd."

Wim Schouten
Secretaris technische zaken / veiligheidsadviseur, Nove
Namens NOVE verzorgen wij hun debiteurenbeheer om als een professioneel verlengstuk van hun organisatie te fungeren. Daarbij werken we efficiënt, alle leden van NOVE en overige debiteuren hebben een vast aanspreekpunt met betrekking tot de openstaande facturen, én een coördinator om de verschillende vraagstukken door de juiste personen op te laten pakken.

Door onze expertise in debiteurenbeheer in te zetten, hebben wij inmiddels ontdekt dat er een vroege signalering is ontstaan bij eventuele onduidelijkheden, betaalproblemen of financiële administratieve wijzigingen van openstaande facturen. Hiermee hebben wij het openstaande saldo van het debiteurenbeheer verlaagd en is er snel een oplossing in het geval er onverhoopt toch een factuur onbetaald is gebleven.

specialismen voor dit project

Specialties