Aansprakelijkheidstelling bestuurders (privé) BV leidt tot betaling

Aansprakelijkheidstelling bestuurders (privé) besloten vennootschap leidt tot betaling

Case
Sinds 2019 helpen wij Catering Groep Nederland bij het innen van openstaande facturen. Catering Groep Nederland is een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt en is gevestigd in het midden van het land; Veenendaal.

“Al jaren werken we samen met Jurato Incasso, een betrouwbare partner die zich inleeft in onze relatie en situatie. Met persoonlijk contact bieden ze goed onderbouwd advies. Hoewel zeldzaam, bij een recente onterechte incassokwestie heeft Jurato Incasso ons uitstekend vertegenwoordigd. “

Ronald Burgers
Eigenaar, Catering Groep Nederland
In deze kwestie is er gekozen voor een steviger incassomaatregel, een bestuurdersaansprakelijkheidsstelling. Na een kort minnelijk traject en nadere bestudering van deze kwestie, was het advies om meteen door te pakken en tot een bestuurdersaansprakelijkheidsstelling over te gaan. Uit de casus is gebleken dat de wederpartij Catering Groep Nederland had misbruikt om omzet te behalen en Catering Groep Nederland met de kosten te laten zitten.

Onze advocaat Wytze heeft dit project begeleid en met zijn kordate optreden uiteindelijk een bestuurdersaansprakelijkheid procedure bij de Rechtbank weten te voorkomen door in samenspraak met Catering Groep Nederland een schikking te treffen met de advocaat van de wederpartij.

specialismen voor dit project

Specialties