Binnen 2 dagen openstaande factuur betaald

Binnen 2 dagen openstaande factuur betaald

Case
Sinds 2023 helpen wij Kuijer Automotive bij het innen van openstaande facturen. Een jong en dynamisch autobedrijf met ruim 20 jaar ervaring waar de relatie met de klant en de service op de eerste plaats staat.

"Door de inzet van Jurato Incasso was het na 2 maanden binnen topsnelheid geregeld. Dat hadden we eerder uit handen moeten geven."

Carlo Kuijer
Directeur Kuijer Automotive
In deze kwestie heeft één brief van Jurato Incasso de openstaande factuur, die meer dan twee maanden openstond, binnen twee dagen tot betaling geleid. Vervolgens is Kuijer Automotive in gesprek gegaan met de klant om openstaande facturen in de toekomst te voorkomen en de relatie te bestendigen.

Op regelmatige basis blijven wij kijken naar de inhoud van onze brieven om tot een snellere oplossing te komen van een openstaande factuur. Ondanks dat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in ons team, blijft de tijd op gebied van communicatie uiteraard veranderen. Output van incassodossiers nemen wij dan ook mee in onze kwaliteitsprojectgroep en dit verwerken wij dan vervolgens in onze brieven.

specialismen voor dit project

Specialties