Incasso Legal incasso

Incasso

Complexe of grote incassozaken?

Incassoproblemen kunnen nogal stressvol en ingewikkeld zijn, vooral bij grote of complexe vorderingen waar er veel risico is. Of waar snelheid geboden is. Bij deze vorderingen helpen wij jou met Legal incasso, een gespecialiseerde dienstverlening op maat gemaakte voor jouw situatie.

Legal incasso

Met onze Legal incasso ben je verzekerd van de beste aanpak bij complexe of grote vorderingen. Bijvoorbeeld als er geen overeenkomst is, conservatoir beslag waar snelheid essentieel is en er niet gewacht kan worden op de rechtbank of bij huurkwesties waarbij een huurder enorme schade heeft achtergelaten. Samen met jouw persoonlijke incassospecialist, jurist of incasso advocaat bespreek je de gewenste aanpak. Zeker wanneer er veel op het spel staat is adequate aanpak van belang. Daarom is Legal incasso de beste keuze, voor elke incasso waar vakmanschap en snelheid geboden is.

Jouw voordeel:

Incasso

Onze incassoservices

No cure, no pay

Met onze No cure no pay incasso betaal je helemaal niets. Wij incasseren jouw openstaande facturen en wij verhalen de kosten op de debiteur. Dien binnen 5 minuten online je vordering in en wij gaan dezelfde dag nog voor je aan de slag. Maar liefst 94% van de vorderingen wordt probleemloos betaald.

Jouw voordeel

Legal incasso

Met onze Legal incasso ben je verzekerd van de beste aanpak bij complexe of grote vorderingen. Samen met jouw persoonlijke incassospecialist, jurist of incasso advocaat bespreek je de gewenste aanpak. Zeker wanneer er veel op het spel staat is een adequate aanpak van belang.

Jouw voordeel

Incasso

'Eenvoudig als het kan,
gedetailleerd als het moet.'