Britt Bolderman

Britt Bolderman

incassomedewerker

Na haar studie managementassistent is Britt begonnen bij een notariskantoor waar zij vooral verantwoordelijk was voor alle secretariële en administratieve werkzaamheden. Hierin heeft Britt veel ervaring opgedaan.
Britt is verantwoordelijk voor incassozaken, debiteurenbeheer en een gedeelte marketing. De combinatie tussen het klantencontact en het administratieve waaronder het behandelen van verschillende dossiers houdt het werk afwisselend. Britt maakt wekelijks een vlog of post voor social media.

Sociaal en veelzijdig

Britt
Britt haar doel is veel ervaring op te doen binnen haar werkveld, wie weet nog een opleiding te volgen om haar dagelijkse werkzaamheden uit te breiden.

Wanneer Britt niet op kantoor te vinden is, is ze graag samen met haar partner en/of familie en vrienden. Gezellig naar een feestje toe, een hapje en een drankje of gewoon heerlijk een avondje Netflix! Ook wandelt ze graag met haar hondje Lex. Twee keer per week is Britt te vinden bij UltimateFit om een sportieve les Crossfit mee te doen.

'Het uitdagende van dit werk is dat je met verschillende mensen te maken krijgt in verschillende situaties. Uiteindelijk probeer ik iedereen te helpen waar ik kan om een juiste oplossing te vinden voor alle betrokken partijen.'

de specialismen van

Britt

Expert

Wil je persoonlijk contact?

Neem contact op met 

Britt

 via onderstaande buttons.